Mijn naam is Lilian van Houten. De salonruimte aan huis is modern en voorzien van de nieuwste technieken. Doordat ik gebruik maak van een pedicuremotor met spraytechniek (nattechniek) ondergaat u een pijnloze en hygiënische behandeling. Regelmatig volg ik trainingen, studiedagen en lezingen zodat ik als ProVoet pedicure op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden.

Als pedicure ben ik breed opgeleid en kan ik diverse voetklachten oplossen of verlichten, zoals eeltgroei, likdoorns en ingroeiende nagels. Tevens kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen. Risicovoeten kunnen ontstaan door Diabetes Mellitus, Reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie, nagelreparatie en antidruk technieken. Hiermee vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblemen.

Een klein overzicht van opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd:

  • Diploma Risicovoet: Diabetische Voet
  • Diploma Overige risicovoet: Reumatische Voet, Dementie voet, Oudere en Verwaarloosde voet
  • Certificaat Manicure
  • Certificaat Sportmaseur 1e NVVS, Rotterdam
  • Certificaat French nails & Colour gloss
  • Branchediploma Medisch Pedicure bij ProVoet

 

 

salon-VHHV

Lilian van Houten

Lilian van Houten

Medisch Pedicure

Als gespecialiseerd Medisch Pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland.Tevens ben ik geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP).

 

HEBT U EEN VRAAG OVER VOETEN EN/OF HANDEN!

Een vraag over voetklachten en/of voetverzorging? Vul dan het volledig ingevulde contactformulier in en u krijgt binnen één dag een passend antwoord!

  • VAN HOUTEN VOOR HANDEN & VOETEN

    VHHV is al jaren het vertrouwde adres voor massages, schoonheids- behandelingen, pedicure en manicure in de regio Rotterdam. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact met mij op om u te laten informeren.