Last van wiebeltenen!

Misschien een béétje irritant voor je omgeving, maar voor jezelf zijn die zenuwtrekjes dus blijkbaar heel gezond. Mensen die frequent friemelen en frunniken hebben namelijk een lager risico om hart- en vaatziekten te ontwikkelen. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Missouri. […]

Een SPA voor je voeten!

Hoe gaat het met je voeten? En je knieën, rug en nek? Doen je voeten pijn, vermoeid en pijnlijk als gevolg van het langdurig lopen op hoge hakken? Weerhoudt je dit om mooie schoenen te dragen en word je hier chagrijnig van! […]

Weg stress door ontspannende stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Shiatsumassage. Het is erg laagdrempelig omdat de massage over de kleren heen gegeven wordt.
Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. […]

VHHV IS FAN VAN DANI ELDEN STICHTING!

De Dani Elden stichting heeft als doel het ondersteunen van diverse patiënten categorieën op het gebied van complementaire zorg. Een moeilijk woord misschien… maar wat we willen bereiken is dat patiënten door verwenzorg zich een dag kunnen ontspannen. Deze ontspanning is bevorderlijk voor hun mentale en/of lichamelijke kracht. We kunnen niets oplossen maar hopelijk wel verlichten.

[…]

GRATIS VOETENCHECK

Liep u al eens “op wolken”? Veel trouwe bezoekers van VHHV kennen dit aangename gevoel van goed verzorgde voeten.
Kom ook eens vrijblijvend kennis maken met VHHV, de professionele voetverzorger van ProVoet. Gratis Voetencheck na afspraak. Een uitstekende gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren!

Om hier gebruik van te maken kunt u een afspraak maken door te mailen of net zo makkelijk even bellen naar: 010 447 13 26.

Variëren met nagellak van MAVALA!

Mavala is al 50 jaar wereldleider in nagelverzorging, een Zwitsers product een filosofie die is gewijd aan verzorging en schoonheid . Care and beauty at your fingertips. .

Ook in de kleine onafhankelijke salons verkrijgbaar, dus ook bij VHHV.
[…]

VOETEN WORDEN STEEDS GROTER!

Voeten worden steeds langer en breder. De gemiddelde Britse voet is nu twee maten groter dan in de jaren zeventig. Dat blijkt uit een onderzoek van het College of Podiatry.
Zo’n 2000 inwoners van het Verenigd Koninkrijk vulden een enquëte in over hun voeten. Mannen hebben gemiddeld een Engelse schoenmaat 10, wat overeenkomt met de Nederlandse maat 44-44,5. In de jaren zeventig hadden ze gemiddeld nog maat 8, oftewel 42. Britsen vrouwen dragen gemiddeld maat 6 (39-39,5), terwijl ze 40 jaar geleden gemiddeld nog pasten in een maat 4 oftewel 37 volgens het Nederlandse systeem. […]

Negen leuke voetfeiten

Wist jij dat…

Er zijn van die dingen die je gewoon leuk vindt om te weten of om door te vertellen. Feiten over je voeten bijvoorbeeld!

Feit 1.
Vrouwen hebben maar liefst vier keer zo vaak last van voetproblemen als mannen. Waarschijnlijk komt dat door het te lang dragen van hoge hakken. Toch die hippe naaldhakjes maar eens vaker verruilen voor comfortabele gympen.
[…]

  • VAN HOUTEN VOOR HANDEN & VOETEN

    VHHV is al jaren het vertrouwde adres voor massages, schoonheids- behandelingen, pedicure en manicure in de regio Rotterdam. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact met mij op om u te laten informeren.